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Biblioteca (s) :  INIA Tacuarembó.
Fecha :  25/03/2015
Actualizado :  05/10/2016
Tipo de producción científica :  Trabajos en Congresos/Conferencias
Autor :  REALINI, C.E.; FONT I FURNOLS, M.; MONTOSSI, F.; OLIVER, M.A.; GUERRERO, L.
Afiliación :  C.E. REALINI, IRTA, Spain.; FONT I FURNOLS, M., IRTA, Spain.; FABIO MARCELO MONTOSSI PORCHILE, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; M.A. OLIVER, IRTA, Spain.
Título :  German consumers' beef and lamb acceptability and meat choice depending on country of origin, diet and price.
Fecha de publicación :  2008
Fuente / Imprenta :  In: International Congress of Meat Science and Technology (54., Cape Town, South Africa). Cape Town, 2008.
Páginas :  p. 176
Idioma :  Inglés
Contenido :  German consumers (n=200) evaluated the eating quality of beef and lamb from animals fed A: grass, B: grass plus grain (0.6% LW), C: grass plus grain (1.2% LW) or D: grain. Conjoint analysis was conducted to determine the relative importance of country of origin (Argentina, Switzerland, Uruguay, United Kingdom), animal diet (grass, grass plus grain, grain) and price (low, medium, high) in purchasing decisions of fresh beef (n=100) and lamb (n=100). Beef and lamb overall acceptability was higher for treatment C, followed by B with treatments A and D being the least preferred, indicating greater eating quality for meat from animals fed a high level of grain upplementation. The most important attribute for purchasing decisions was country of origin followed by animal diet and meat price, for both beef (68, 16 and 16%) and lamb (46, 34 and 20%), respectively. Highest positive utilities were found for Argentina, grass and low price in beef and for Switzerland, grass, and low price in lamb. Consumers preferred the eating quality of meat from animals fed with high levels of grain supplementation. However, conjoint analysis showed a preference in purchasing decisions towards meat from animals fed mainly on grass in the low price range.
Palabras claves :  GERMAN CONSUMERS; MEAT.
Thesagro :  CARNE; CARNE DE CORDERO; CONSUMIDORES.
Asunto categoría :  Q01 Ciencia y tecnología de los alimentos
Marc :  Presentar Marc Completo
Registro original :  INIA Tacuarembó (TBO)
Biblioteca Identificación Origen Tipo / Formato Clasificación Cutter Registro Volumen Estado
TBO100535 - 1PXIPC - PP664.9 CONi 2008EN 7016

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1.Imagen marcada / sin marcar Lakso, A.N.; Eissenstat, D.M.; Comas, L.; Dunst, R. Efectos del riego y la poda en la productividad y el desarrollo estacional de las raíces de la vid Concord Revista Internacional de Agua y Riego, 2003 v.23 (2) p. 32-34
Biblioteca(s): INIA La Estanzuela; INIA Las Brujas.
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2.Imagen marcada / sin marcar CONIBERTI, A.; FERRARI, V.; DISEGNA, E.; GARCÍA PETILLO, M.; LAKSO, A.N. Complete vineyard floor cover crop to reduce grapevine susceptibility to bunch rot. European Journal of Agronomy, September 2018, v.99: 167-176. Article history: Received 14 September 2017; Received in revised form 1 July 2018; Accepted 13 July 2018. This research was supported by ANII (Agencia Nacional de Investigación e Innovación), INAVI (Instituto Nacional de Vitivinicultura)...
Tipo: Artículos en Revistas Indexadas InternacionalesCirculación / Nivel : Internacional - --
Biblioteca(s): INIA Las Brujas.
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3.Imagen marcada / sin marcar Lakso, A.N.Eissenstat, D.M.N.Comas, L.Dunst, R. Efectos del riego y la poda en la productividad y el desarrollo estacional de las raíces de la vid Concord Revista Internacional de Agua y Riego, 2003, v. 23, no. 2, p. 32-34
Biblioteca(s): INIA La Estanzuela; INIA Las Brujas.
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4.Imagen marcada / sin marcar CONIBERTI, A.; FERRARI, V.; DISEGNA, E.; LAKSO, A.N.; GARCÍA PETILLO, M. Interactions of under-trellis cover crops and planting density to achieve vine balance in a temperate humid climate (Conference Paper). Acta Horticulturae, 8 November 2017, 1177, p. 339-348. (Acta Horticulturae; 1177) Article history: Published 8 November 2017. In: Acta Horticulturae (ISHS) 1177: International Symposium on Physiological Principles and Their Application to Fruit Production. Editor: T. Robinson.
Tipo: Artículos en Revistas Indexadas InternacionalesCirculación / Nivel : Internacional - --
Biblioteca(s): INIA Las Brujas.
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5.Imagen marcada / sin marcar CONIBERTI, A.; FERRARI, V.; DISEGNA, E.; DELLACASSA, E.; LAKSO, A.N. Under-trellis cover crop and deficit irrigation to regulate water availability and enhance Tannat wine sensory attributes in a humid climate. Scientia Horticulturae, 2018, v. 235, p. 244-252. Article history :Received 11 December 2017, Revised 3 March 2018, Accepted 6 March 2018, Available online 20 March 2018.
Tipo: Artículos en Revistas Indexadas InternacionalesCirculación / Nivel : Internacional - --
Biblioteca(s): INIA La Estanzuela.
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6.Imagen marcada / sin marcar CONIBERTI, A.; FERRARI, V.; DISEGNA, E.; GARCÍA PETILLO, M.; LAKSO, A.N. Under-trellis cover crop and planting density to achieve vine balance in a humid climate. Scientia Horticulturae, 2018, v. 227, p. 65?74. Article history: Received 25 June 2017; Received in revised form 24 August 2017; Accepted 16 September 2017; Available online 28 September 2017.
Tipo: Artículos en Revistas Indexadas InternacionalesCirculación / Nivel : Internacional - --
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